SobatPhi di rebonyunda nu ayeuna  bade diajar Bahasa Sunda nyaeta ngeunaan Peupeujeuh Basa Sunda (Nasehat) ti Alm.Abah Asep Sunandar Sunarya. Anjeunna nyaeta seorang seniman di bidang Wayang Golek anu terkenal di Sunda.



Peupeujeuh Basa sunda (Nasehat) ti Alm.Abah Asep Sunandar Sunarya nyaeta

Ulah agul ku rupa.Ulah sombong ku har

ta. Ulah adigung ku pangabisa, Geningan ari dicabut nyawa mah teu bisa kukumaha.

sakitu heula pelajaran Peupeujeuh Basa Sunda dina Rebonyunda dinten ieu.

Atos ngadangukeun Phiradio teu acan?
Tong hilap, dangukeun Phiradio nya
.
Www.phiradio.net
Gaya – juara
.
.
@tikomdik_jabar
@disdikjabar
@humas_jabar

Chat Bersama Kami
Read previous post:
Belajar Tentang Ekonomi
Belajar Tentang Ekonomi

kamus bahasa indonesia gamang
Kamus Bahasa Indonesia Gamang

lapisan epidermis dan dermis
Lapisan Epidermis dan Dermis

Close