dLuz.club

Kunci Jawaban Soal PTS Kelas 7 SMP MTs Bahasa Inggris Semester 2 Kurikulum 2013 Tahun 2022, Full Terupdate. Terdapat 15 butir soal PTS Bahasa Inggris dalam bentuk pilihan ganda yang telah dilengkapi kunci jawaban yang difokuskan untuk kelas 7 SMP Mts. Penasaran seperti apa soal PTS kelas 7 SMP MTs Bahasa Inggris yang kami sajikan? yuk simak selengkapnya di bawah ini.

Berikut kami bagikan soal PTS Bahasa Inggris kelas 7 SMP MTs edisi semester 2 tahun 2022. Adapun mengenai sumber soal PTS Bahasa Inggris kelas 7 SMP MTs ini tidak ain merupakan Buku Paket Terpada Bahasa Inggris kelas 7 SMP MTs.

Baca Yuk :

Kunci Jawaban Soal PTS Kelas 7 SMP MTs Bahasa Inggris Semester 2 Kurikulum 2013 Tahun 2022, Full Terupdate

inilah soal PTS Bahasa Inggris kelas 7 SMP MTs semester 2 lengkap kunci jawaban.

This text below is for the questions 13 – 15

My Favorite Animal
My favorite animal is the rabbit. Rabbit has two long ears. Its eyes are big and black, but when it is dark its eyes are red. It has two long teeth. Its nose is small and soft pink.
Its tail is soft, round and small like a cotton ball. Its legs are small. It doesn’t walk, it jumps. It is vegetarian and its favorite food is carrots. Rabbits are very cute.

1. How many ears does the rabbit have?
A. Two ears
B. Three ears
C. Four ears
D. Five ears

Jawaban: A

2. Does it have short teeth?
A. Yes, it does
B. No, it does
C. Yes, it doesn’t
D. No, it doesn’t

Jawaban: D

Kunci Jawaban Soal PTS Kelas 7 SMP MTs Bahasa Inggris Semester 2 Kurikulum 2013 Tahun 2022, Full Terupdate

3. What is the title of the text?
A. Rabbits are very cute
B. My Favorite Animal
C. My Animal
D. Rabbit

Jawaban: B

For question number 4 – 6, choose the correct word to complete the text below.

We get almost all of our vitamins and minerals from the food we ……. (4). One of the reasons why junk food is bad for you is that it fills you up ……….. (5), doesn’t contain a lot of vitamins and minerals.
The two most important minerals are calcium and iron. You need calcium for strength ……. (6) and teeth. Iron helps your blood to carry oxygen aorund your body. We normally get our minerals from meat and fish.

4. ……….
A. Buy
B. Eat
C. Drink
D. Cook

Jawaban: B

Kunci Jawaban Soal PTS Kelas 7 SMP MTs Bahasa Inggris Semester 2 Kurikulum 2013 Tahun 2022, Full Terupdate

5. ……….
A. Or
B. And
C. But
D. So

Jawaban: C

6. ……….
A. Hair
B. Bones
C. Feet
D. Legs

Jawaban: B

7. Joko: I feel tired and I feel dizzy.
Susi: I think……… and don’t leave the bed if it is not necessary.
A. You must sing
B. You should lie down and have some rest
C. I will take you to the hospital
D. I must take some rest too

Jawaban: B

8. Delis: Give me the chili sauce, please.
Zulfa: ………………….
A. Here you are
B. No, thanks
C. Never mind
D. It is so nice

Jawaban: A

Kunci Jawaban Soal PTS Kelas 7 SMP MTs Bahasa Inggris Semester 2 Kurikulum 2013 Tahun 2022, Full Terupdate

9. Alan: How do you feel about this omelet?
Surya: It is very tasty. I like this food.
Alan: I agree with you.

From the dialogue we know that ……….
A. Alam dislike the omelet
B. Bram doesn’t like omelet
C. Bram loves omelet, while Alan hate it
D. Bram and Alan likes omelet

Jawaban: D

Kunci Jawaban Soal PTS Kelas 7 SMP MTs Bahasa Inggris Semester 2 Kurikulum 2013 Tahun 2022, Full Terupdate

10. Agum: ………………………….?
Megumi: I think it’s great!
A. Have you read this book?
B. What do you think about this book?
C. What is it?
D. Do you know this?

Jawaban: B

11. Jana: Roxy, what do you think of the cake I made for you?
Alex: It’s really delicious! I love it!
Jana: Thank you.

From the dialogue above, Jane is …….
A. Asking for an opinion
B. Asking for help
C. Requesting an attention
D. Giving an item

Jawaban: A

12. Yana: We’ll have a long holiday next month.
What are you going to do during this holiday?
Yadi: …………………………..
Yana: I hope you have a nice trip.

Complete the dialogue above.
A. I’m thinking of going to Bali
B. Sorry, I can’t tell you
C. It’s not your business
D. I don’t know what to do

Jawaban: A

13. Enzy: Do you like watching movies?
Hesty: ………………………..
Enzy: What is your favorite movie?
Hesti: My favorite movie is Ayat – Ayat Cinta

The suitable expression to complete the dialogue is?
A. I love watching movies
B. I dislike watching movie
C. I hate watching movie
D. It’s not my favorite one

Jawaban: A

Kunci Jawaban Soal PTS Kelas 7 SMP MTs Bahasa Inggris Semester 2 Kurikulum 2013 Tahun 2022, Full Terupdate

14. Mom: Do you enjoy playing in the park?
Me: ………………………………
A. No, I does not enjoy playing in the park
B. No, I no enjoy playing in the park
C. No, I don’t enjoy playing in the park
D. No, I don’t enjoys playing in the park

Jawaban: C

15. This animal lives in the sea and has 8 tentacles. What animal is it?
A. Octopus
B. Zebra
C. Elephant
D. Tiger

Jawaban: A

Disclaimer:

1. Soal tidak menjamin muncul di UTS PTS semester 2

2. Kunci jawaban tidak menjamin mutlak kebenarannya.

Kunci Jawaban Soal PTS Kelas 7 SMP MTs Bahasa Inggris Semester 2 Kurikulum 2013 Tahun 2022, Full Terupdate

Sumber :

Baca Yuk :


Tags : , , ,

Artikel Sebelumnya : « | Artikel Sesudahnya : »
Streaming Now